7 magiske steg til dypere søvn og nattero.

-7 MAGISKE STEG TIL DYPERE SØVN OG NATTERO-

Ønsker du å våkne uthvilt uten å føle deg utslitt og trøtt? 

Er nattesøvnen et problem for deg?

Jeg vet hvordan det er å bokstavlig talt slepe seg igjennom dagen, ligge å vri seg hele natten uten å få HVILE- for å møte atter engang en ny dag utslitt ETTER NOK EN SØVNLØS NATT.

 HELDIGVIS OPPDAGET JEG NOEN ENKLE GREP SOM SNUDDE HVERDAGEN TIL EN SOLSKINNSDAG!! I dag er jeg full av energi, sover som en baby og våkner uthvilt og klar til en ny dag - til stor glede for min kjære, omgivelsene og ikke minst for MEG SELV. 

DU SOM ER AKTIV PÅ JOBB OG I HVERDAGEN: 

SØVN: "Den evige tankekverna- jeg vil, jeg vil, men får det ikke til!  

 • Hvordan du kan stille tankestormen som raser gjennom deg når du skal hoppe til køys • Hvordan du kan bedre forstå det kroppen prøver å fortelle deg • Hvordan du får mer energi og overskudd i hverdagen • Døgnet har for få timer, og jeg rekker knapt halvparten av det jeg skulle gjort! • Jeg skulle ønske- jeg hadde overskudd til ALT jeg vil • Kostholdets mysterium og kroppens lyster og behov. • Drivstoff i hverdagen-du er det du tanker opp med-hverken mer eller mindre  

OG ALT DETTE VIRKER INN PÅ NATTEROEN OG JOHN BLUNDS BESØK NÅR KVELDEN KOMMER.  

 

Vil du vite hvordan du kan få samme resultat,

bli med på GRATIS webinar: Mand. 23 juli kl 20.00


ISIS NATURTERAPI

Jeg heter Sølvi Antonette Dalhaug, er utdannet Naturmedisiner og Homøopraktiker og har jobbet selvstendig fra 1993.  

Det jeg brenner for er å lære deg hvordan du kan få den hverdag du ønsker deg- en hverdag med glede, overskudd og en kropp som fungerer.  

Ett gammelt ordtak sier:  

"HAR DU IKKE NATTERO HAR DU IKKE DAGEN GOD".  

Jeg har slitt med søvn hele livet og i 1987 fikk jeg diagnose på en søvnlidelse. Dessverre og heldigvis tåler jeg ikke medisiner,og har vært nødt til å finne andre løsninger-noe jeg og har gjort og som har endret MITT liv fra kronisk trøtt og sliten til en hverdag med GLEDE, OVERSKUDD OG NATTERO. I dag er det så altfor mange som sliter og får ikke søvn og hvile, så er du en av dem, er du kommet til riktig sted. 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds